torstai 10. huhtikuuta 2014

Sadan tuhannen arvonta


Satatuhatta lukijaa blogissani on pian totta! Kotipuutarhasta, opiskelustani luomupuutarhuriksi ja biodynaamisen tilan elämästä sekä Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarhan laatikkoviljelystä jatkan innolla tulevaisuudessakin.

Osallistu arvontaan lähettämällä kommentti tähän ja kerro, miten kevät tuntuu ja näkyy puutarhassasi, ikkunalaudoilla tai kasvihuoneessasi.
 Arvon 30.4. vastanneiden kesken ihanan kesäisen iltapäivän Hirvihaaran kartanolle Mäntsälään. Pääset tutustumaan kartanon keittiöpuutarhaan ja nauttimaan kartanon kuuluisasta kahvipöydästä! Katso kartanon esittely tästä: http://www.nexthotels.fi/kartanomme/hirvihaara/

16 kommenttia:

Jelena Nieminen kirjoitti...

Pienen pieni puutarhamme herää kevään tullen henkiin. Monivuotiset kukat saavat väriä, leppäkertut temmeltävät, ja me yhdessä perheen kanssa kunnostamme puutarhaa ja kotimme pihaa. Yritämme pitää siitä mahdollisimman hyvin huolta. Ahertamisesta seuraa kaunis palkkio kesän tullen.
Ikkunalaudoille ilmestyy pääsiäisen aikaan raeruohoa sekä kirppiksiltä löydettyjä kauniita ruukkuja kukkineen.

Jos arpaonni osuisi kohdalleni, niin voitto menisi isälleni ja/tai hänen tuoreelle vaimolleen. He asustavat hurjasti lähempänä Mäntsälää kuin minä. Ja olisi toki hirmuisen kiva ilahduttaa. :-) Joka tapauksessa, aivan ihana arvonta!

jelena.nieminen@hotmail.com

Suvi kirjoitti...

Kiitos Jelena! Onnea arvonttan :)

jori kirjoitti...

Voi ihmettä, tähänhän on aivan pakko osallistua =) Meillä kevät näkyy tursahtaneina okkunalautoina, ylipitkine hyasinttipapuineen, tuskaisen hitaine latva-artisokkineen, terhakkaina miinanköynnöksinä. Haaveissa siintää kasvihuone, perennakylvökset ja potagerin laajennus. Salin puolella taas sipulikasvit pilkottavat mullasta ja ilmassa on odotusta =)

Suvi kirjoitti...

Kuullostaa upealta jori :) Onnea arvontaan!

vaalean vihreää kirjoitti...

Taimia ikkunalaudalla (pian loppuu tila), pihakierroksia savivellimaasta huolimatta. Pienien kukkasten ihailua. Suuri suunnitelmia kasvukaudelle (toteutuksesta ei aina sitten tiedä). Riemua, kun joku kasvi kasvaa / kukkii. Ja pientä harmia, kun joku perenna onkin tullut laitettua väärään paikkaa, eikä mitään alkua näykään.

Maria kirjoitti...

Täällä kaupunki pihallani kevät tuoksuu jo kompostinkäännettynä multana ja ruukkuina joita olen kuopouksen ja pojun kanssa pessyt odottamaan basilicaa ja rosmariinia ja salviaa kesäksi pihakukkien kavereiksi.Olemme pikkuista pihaamme hoitaneet niin että se saa olla enimmäkseen rauhassa:)taitaa olla tämän alueen ainoa jossa kasvaa vapaana valkovuokkoja ja lemmikkiä ja muilta pihoilta karanneita orvokkeja .Luomua valitettavasti saamme vaan lähikaupan kautta mutta hyvä niinkin!Ihania kevätpäiviä sinulle toivotellen maria

Suvi kirjoitti...

Ikkunalaudat ovat meilläkin jo aikoja sitten täyttyneet ja lisätilaa valoon teen väliaikaisilla hyllyillä:)
Valkovuokkoja ja lemmikkejä vain vielä unelmissa...
Onnea arvontaan vaalean vihreää ja Maria!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Kevät herättää lähes kaikkivoipaisuuden tunteen. Tuntuu, että jaksaa lähes mitä vain ja pää räjähtää ideoista puutarhan suhteen.

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Satu Kukkaiselämää kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Satu Kukkaiselämää kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Viherpeukalo kirjoitti...

Tätä palstaa on kiva lukea vaikka ei omistakkaan omaa puutarhaa. Nämä ohjeet sopivat hyvin myös viljelypalstan kanssa puuhastelevalle joka vielä joutuu odottamaan lähtökuopissa, kunnes pelto taas äestetään.

Suvi kirjoitti...

Hei Satu ja Viherpeukalo! Kiva, kun olette mukana arvonnassa :)

Tiivi kirjoitti...

Olohuoneessa asustelee mummun esikasvattamat tomaatintaimet ja paprikat, omat epäonnistuneet kukkakaalit ja vähän muutakin. Ulkona näkyy nokkosta, gojin silmuja, viime vuotista palsternakkaa. Lehtikomposti odottelee kääntäjää, varsimustaherukka istuttajaa...

tipsteekki kirjoitti...

Odottelemme uutta kasvihuonetta saapuvaksi tällä viikolla. Sinne voi sitten laittaa koulitut yrttien ja tomaatin taimet kasvamaan. Tiistaina on uusi kuu, jonka jälkeen pääsee kylvämään ja koulimaan lisää yrttejä. Jokaisen kevään saapuminen auringonsäteineen, muuttolintuineen ja viherryksineen tuntuu aina yhtä nostattavalta.

Suvi kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistuneille > arvonnan voitti Maria! Tervetuloa Hirvihaaran kartanolle :)