tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kierrätystä


Ihania kirpparilöytöjä ja maukkaita auringonkukan versoja.


Tänään kauppoihin ilmestynyt vuoden paras puutarhakirja Turhan tavaran uusi elämä pihassa > Kierrätyspuutarha. Suosittelen lämpimästi!
Luonnonmukainen puutarhanhoito on elämäntapa! Kukapa ei tähän aikaan vuodesta keräisi kaikkea vessapaperirullista lähtien kylvöalustoiksi tai vaihtaisi huonekalujen paikkoja päämääränään maximoitu taimitila ikkunoiden edessä...? Käyttäisi eteisessä ilmanraikastimena idätettäviä valkosipuleita?
Unohtamatta jäätyneen kompostin herättelyä, joka vaatii perheen miesväen siirtymään pihan perälle tarpeilleen pikkusista aamupakkasista välittämättä:)
Lumisydämiä iltateelle.


3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

:D Olen yrittänyt ehdotella tuota samaista kompostiherätejuttua, mutta meidän kompostit eivät ole pihan perällä vaan melkein tien vieressä!

Saila kirjoitti...

Voi että mua nauratti tuo kompostiherätysjuttu, mutta Marian kommentin jälkeen se suorastaan hihityttää vietävästi!

mammukka kirjoitti...

Meillä on kaksi potan käyttäjää ja pottaa on käyty kompostilla tyhjentämässä. Aluksi nauratti, mutta sitten neljä-vee muisti jo lopulta itse, että: "ai niin pitää tehhä pottaan, että komposti herää." Meinasin blogiini kirjoittaa siitä, mutten sitten kehdannut :D Hyvä, että sinä kehtasit muistuttaa, millä komposti herää!