torstai 17. tammikuuta 2013

Perinnerakentamisen talkootyöryhmä


Perinnerakentamisen työryhmä kunnostamaan vanhaa päärakennusta yhteisötaloksi

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Mäntsälässä sijaitsevan Heinolan maatilayhteisön vanhan hirsisen päärakennuksen siirto- ja kunnostustöihin?

1922 rakennetusta hirsisestä tilan päärakennuksesta on tarkoitus tehdä maatilayhteisön, perusteilla olevan ruokaosuuskunnan ja koko kyläyhteisön yhteinen yhteisötalo ja mahdollisesti myös siirtää se lähemmäs eteläistä pikatietä.
Olemme nyt siis perustamassa suunnittelu- ja työryhmää projektille, jota on lupautunut vetämään mestaripuuseppä Pertti Korpela Porvoosta.
Saamme lauantaina 19.1. joukon talkoointoisia puuseppiä ja kirvesmiehiä tilalle katsastamaan vanhan päärakennuksen kunnostus/siirtotyömaata. Mukaan on tulossa myös Maaseudun kehittämisyhdistys Silmulta perinnerakentamisen hankkeen projektisihteeri. Hankkeen aikana järjestetään perinnerakentamisen kursseja ja vanhan päärakennuksemme kunnostaminen/siirto yhteisötaloksi voisi siis olla hankkeeseen soveltuva kurssi!

Tervetuloa mukaan lauantaina 19.1. kuulemaan lisää klo 14 alkaen Mäntsälään Heinolan biodynaamiselle tilalle > Eteläinen pikatie 540 – HaarajokiEi kommentteja: