lauantai 29. syyskuuta 2012

Luomupuutarhuri


Virallisesti valmis luomupuutarhuri!


Joka maataan viljelee Lyrics

by Soul Captain Band

Hän joka maataan viljelee huolella, saa enemmän kuin miljoona siunausta, lausuu enemmän kuin miljoona rukousta, kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

Luojan lapset katsokaa, edessämme aukeaa luvattu maa niin pitkälle kuin ihmis-silmä kantaa. Siis hyljätkäämme tuhon tanssi joka menee näin, yksi askel eteen & kaksi taakse päin. Joka tekijäänsä uhmaa, se ei voi löytää rauhaa, joka ilmaan nousee savuna se vielä alas sataa.
Kun pilvä tumma tiivistyy ja taivas aukeaa voi tulla mieleen mitä tarkoittaa:

 että hän joka maataan viljelee huolella, saa enemmän kuin miljoona siunausta, lausuu enemmän kuin miljoona rukousta, kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

Oi, äiti maa. Sun armostasi lapsesi sun täällä elää saa, puu rakkautesi hedelmiä kantaa. Isä, aika siemenesi kasvattaa, sadonkorjuun aikaa saamme viljaa joo. Ja Sinun silmäsi näkee mitä lapsesi tekee, viileä sade puutarhaa kastelee, sun kasvojesi edestä niin moni pakenee, sydän riutuu turhuudessa eikä muista että:

 hän joka maataan viljelee huolella, saa enemmän kuin miljoona siunausta, lausuu enemmän kuin miljoona rukousta, kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

Oiii

Elämämme toimii jotensakkin tähän tapaan: kun ympäri käydään vielä yhteen tullaan, minkä taaksensa jättää sen edestään löytää. Ja sitä mitä kylvää ihan takuulla niittää !

joka maataan viljelee huolella, saa enemmän kuin miljoona siunausta, lausuu enemmän kuin miljoona rukousta, kiittää enemmän kuin miljoona kiitostaaaaaa.


5 kommenttia:

Heidi-Maaria kirjoitti...

Paljon Onnea valmistumisesi johdosta!

Suvi kirjoitti...

Kiitos ;)

Marietta kirjoitti...

Oikein paljon onnea!

vaalean vihreää kirjoitti...

Onnea luomupuutarhurille!!

Johanna kirjoitti...

Onnittelut, luomutarhureita tarvitaan! :-)