tiistai 8. marraskuuta 2011

Limousineja ja lämpimäisiä


Luomuopiskelijat saivat herkutella toisella tilavierailullaan Rekolan tilan leipomon omalla leivällä. Rekolan tilan kotileipomossa on leivottu biodynaamista leipää vuodesta 1977.


Leipurina ja tilan puutarhurina ahkeroi Henri Murto. Tällä hetkellä hän leipoo kuutta eri leipää myyntiin: ruisleipää, hedelmäleipää, vehnäleipää, rouheleipää, kauraleipää ja spelttileipää. Kaikissa on käytetty vain oman tilan viljaa, joka on biodynaamisin viljelymenetelmin tuotettua.
Näitä voi ostaa esim: Tampere: LuomuAni (kauppahalli), Runsaudensarvi, Ruohonjuuri, Luomulaatikko, Ruokapuoti Lempi ja Cafe Gopal .
Kangasala: K-supermarket Kangasala
Helsinki: Eat&Joy maatilatori ja kampin Ruohonjuuri.






Limousine


Maa-artisokka keitto maistui.



Kaiken viljavuuden ja kasvun ehdoton edellytys on toimiva komposti!

1 kommentti:

Lezzie kirjoitti...

Ihanan söötti Limousine !