perjantai 25. helmikuuta 2011

Tunnustuksia


Kaunis kiitos http://lehtokotilo.blogspot.com/ muistamisesta ja tunnustuksesta. 
Historiaa ja ajatuksia Nuppulinnasta:

1. Milloin aloitit blogisi?
Toukokuussa 2008 Casa Toscana-ravintolan asiakkaat ja ystävät inspiroivat jakamaan rakasta harrastustani "puutarhailua". Silloin en vielä tiennyt tästä kehkeytyvän tulevaisuuden ammattini, mutta yritys oli täydellinen!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Tärkeitä hetkiä omassa puutarhassani ja nyt myöhemmin todella tärkeitä hetkiä opintojeni puutarhoissa. Matkalla aina oman maan ruoka ja reseptit.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Onni omasta maasta ja sen jakaminen sekä ajatuksina että makuina. Varmasti löytyy muitakin blogeja samalla periaattella, mutta erityisen ainutlaatuinen on juuri tämä meidän oma maa.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
Olen kirjoittanut ja kuvannut lähes koko elämäni ja näin haluan jakaa osan itsestäni sekä aikaansaamisistani kaikille. Vaikka joskus "tuuli on väsynyt vanhojen majakoiden kiertämisestä ja lokkien huudoista käheä" eikä tekstiä synny samalla tavalla kuin nuorena...

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Voi, voisin lisätä sinne vaikka mitä:  kierrättämisen iloa, kirpparimuotia jne. Mutta, yritän harhautua pois "kymmenen-asiaa-yhtäaikaa"-tekemisestä ja pidän blogistani nyt sellaisena, kuin se on.

Haluan ehdottomasti antaa saamani tunnustuksen eteenpäin satumaisen ehtymättömälle puurtajalle ja kaiken kauniin arvostavalle


Ei kommentteja: