keskiviikko 4. elokuuta 2010

Karviaistoscaa ja pestoa

Hinnonmäen keltaisten karviaisten lisäksi vanhoja ihania punaisia vuoristokarviaisia "Houghton" saa joka vuosi sen verran,että voi nytkin iltateen kumppaniksi leikata palan ihanaa karviais-toscapiirakkaa.
Naapurin Lepaan punaiset notkuvat maata viistäen karviaisten painosta ja tuo kotimainen punainen lajike onkin suurempi ja paksukuorisempi kuin pohjois-amerikkalaista alkuperää oleva vuoristolaisemme.






Sipulit on nostettu kuivumaan puuvajan seinustalle.












Pikku-puutarhurimme kantaa korikaupalla jättibasilikaa keittiöön, jossa äiti hurauttaa tehosekoittemalla pestoa elokuiseen ruokapöytään. Riittää tuota ihanuutta pakkaseenkin.

1 kommentti:

Unnukka pellon laidalta kirjoitti...

Kiva kun vierailit sivuillani, tein vastavierailun ja kalpenin. Niin ihana ruoanlaittaja, vaikken ole maistanutkaan, itse kosken viimeisenä kasviksiin kun en tiedä mitä niille teen, mutta kuvasi saivat veden kielelle. Ja mikä ihanuus pyöreä kasvimaa:-)