torstai 22. heinäkuuta 2010

Puutarhasta grilliin

Porkkanat on harvennettu ja naposteltu suoraan maasta tai kerätty grilliherkkuihin.

Porkkanoiden kanssa pannulle kerättiin sokeriherneitä ja kaskinaurista ja päälle valuteltiin vastalingottua uutta äidin hunajaa!

Grilliliha saa kumppanikseen kesäsuosikkimme salvia-voin, johon reilusti pippuria ja hitunen suolaa. Salviaa ei koskaan ole kasvamassa liikaa - se pelastaa monet ateriat upealla maullaan.
Vanhoilla patjan jousilla kasvaa upeasti kohti korkeuksia ruusupavut - kuitenkin alun hallaöistä huolimatta!

1 kommentti:

jori kirjoitti...

Tupsahdin tupaan jonkin blogin kautta. Ja ahhh miten herkullisten pöytien ääreen saavuinkaan. Itse saan vielä jokusen viikon odotella porkkanoita ja nauriita, että pääsisin kokeilemaan herkkuasi.