perjantai 18. kesäkuuta 2010

Pellolta pöytään

Ihana uusi puutarhaohjelma Pellolta pataan tarjoilee luomua ja upeita vinkkejä sekä vertaistukea oman maan sadon käyttöön! Tomaatit oli pakko kokeilla heti (nämä siis vielä kaupasta) ja yksinkertainen uunitomaatti-ohje jää varmasti kestosuosikkeihin kaiken mahdollisen lisukkeena tai sellaisenaan nautittuna:
Puolitetaan tomaatit reiluun oliiviöljyyn vuokaan, valkosipulia ja tuoretta timjamia mukaan sekä suolaa, pippuria ja sokeria(meillä käytetään vain omaa tai äidin hunajaa). Herkullinen lisuke lihalle, perunoille, pastalle tai Puutarhurin lihapullille > jauhelihaa, ranskankermaa, kananmunaa, valkosipulia, ruoho-tai kiinansipulia, timjamia, basilikaa, suolaa ja pippuria. Yrttejä keräsin tänään ison korillisen ja niitä suorastaan pursusi lihapullista ja maku oli sanoin kuvaamaton...





Basilikojen kuivatus on pikku-isännän lempipuuhaa ja yksi kestosuosikki välipalana!

Ei kommentteja: