tiistai 11. elokuuta 2009

Vielä on kesää jäljellä

Hetki sininen.



Keväällä perinteisissä puutarhatalkoissamme tehty lämpölava on antanut satoa yli tarpeiden koko kesän. Salviaa voisi vaikkapa myydä torilla... Upea ja helppo lounas-talkooruoka syntyy aikaisemminkin mainitusta salviavoipastasta. Varma hitti päivällispöytään alkupaloiksi ovat parmesan leivitetyt ja friteeratut salvianlehdet. Salvia on myös ehdoton anjovispizzassa... Lavassa on kasvatettu myös Rucolaa suurella teholla sekä mahtavan kokoista Basilikaa (kiitos Mariolle Arezzoon edelleen siemenistä!)

Mario de Filippiksen Arezzon siemenistä saadaan näin muhkeita Basilikan lehtiä! Ja satoa on muurahaisten iskuista huolimatta pakkaseen asti...





Salaattipenkistä riittäisi lemmikkikanillekin, jos sellainen olisi.

Timo on tuottanut jälleen aitoa suomalaista perunaa.

Kylmiin talvi-iltoihin ja flunssan torjuntaan kerätään taas talkoilla mustaherukat talteen.

Ei kommentteja: