perjantai 7. elokuuta 2009

Agosto

Kotona Italiassa jokaisen ravintoloitsijan takana loistaa aina Mamma - äiti, joka loihtii päivittäin tuoreita leivonnaisia ravintoloiden pöytiin. Meillä kotona ja Casa Toscanassa vaivataan ja kohotellaan päivittäin oma leipätaikina, joka saa vaihtelevasti kyytipojakseen rosmariinia, basilikaa, aurinkokuivattua tomaattia...

Elokuu on kehäkukkien loistoa. Kukan terälehdet koristavat ja maistuvat salaateissa, leivonnaisissa ja voilautasella.




Rapujen ehdoton kumppani tilli huumaa elokuun illat tuoksullaan jo kasvimaalla.





Kaalien väriloistoa.




Kukkiva sipuli on pakko jättää koristeeksi!






Muillekin maistuu kehäkukan makea kukkaloisto...





Kesäkurpitsa on tuottanut sekä omiin että ravintloidemmekin tarpeisiin satoa valtavasti. Täytetyt kurpitsan kukat friteerattuina ovat todellista gourmet-ruokaa!



Iisopin käyttötarkoitus on nykypäivänä lähinnä kerätä ihailtavaksi kaikkia mahdollisia pölyttäjiä:







Ei kommentteja: