La Rondinen päätoimittaja Nicola Raino toimi korvaamattomana apuna tarjoilussa ja aloitti tietysti tärkeimmästä eli lasten pöydästä tarjoilemalla Francescon yrttipastaa kriittisimmälle joukolle ennen muita!
Perinteinen kotimainen tomaatti-mozzarella höystettynä Nuppulinnan luomubasilikalla ja toscanalaisella luomuoliiviöljyllä - tästä ei herkku parane!
Maestromme Francesco Nuppulinnan kasvimaalla keräämässä yrttejä päivän pastaan...
Italian ystävät ry:n sihteeri Ona Luomala tuoksuttaa tarkkaan jälkiruokaansa sopivat mintut!
Jäsenhankintaa mietittiin tiiviisti ruokailun ohessa Italian ystäväksi - allekirjoittanut kuitenkin tietää kokemuksesta ettei hakua tarvitse julkaista vaan ystävät kyllä löytävät toisensa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti